sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Lämpö porsaan kotiin ajaa

Ei mennyt hotelliyö ihan niinkuin piti.

Päivä oli varsin mukava: Ystävän kanssa syömässä ja muutamalla lasillisella, turinaa ja purinaa.

Kävin ennen treffailua heittämässä hotellille kamat. Huomasin heti, että huone oli tajuttoman kuuma. Aurinko oli porottanut koko päivän pieneen yhden hengen huoneeseen, eikä ilmastointia ollut. Mainitsin asiasta, mutta ainut mitä asialle olisi voinut tehdä, oli avata ikkuna.

Kun treffaamisen jälkeen illalla palasin hotellille, ei tilanne ollut muuttunut. Avasin ikkunan ja rupesin alusvaatteisillani lukemaan kirjaa. Poskia kuumotti ja ilma tuntui seisovan. Kävin alhaalla mainitsemassa uudestaan asiasta. Tsekkasin termostaatin, joka oli poissa päältä.

Lopulta kävelin alakertaan ja sanoin, etten pystyisi tuolla huoneessa nukkumaan. Virkailija oli todella pahoillaan, mutta koska hotelli oli täynnä, ei oikein jäänyt vaihtoehtoja. Sain rahat takaisin ja päätin suunnata yöunien sijaan kotiin.

Metro- lehdestä olin hetkeä aiemmin bongannut "Locke"- elokuvan arvostelun. Ja kun kiire ei kotiin vielä ollut, päätin käydä katsomassa leffan, joka juuri sopivasti alkoi Tennarissa.

Leffassa puolentoista tunnin ajan seurataan miestä, joka ajaa kohti Lontoota. Puheluiden kautta selviää, miksi mies on matkalla sinne, eikä ole kotona vaimonsa ja lastensa kanssa katsomassa jalkapallo- peliä.

Koko leffassa oli siis yksi ainut näyttelijä ja kulisseina toimi auto. Mutta se riitti. Ihan helkkarin hyvä elokuva, joka piti otteessaan loppuun asti. Suosittelen lämpimästi.

Tänään oli sitten Teen vuoro painua Robbie Williamsin keikalle. Lasten kanssa nautittiin kesäkeleistä ja temperamenttisen tytön kanssa väännettiin vähän yhdestä jos toisesta asiasta. Mutta nyt kaikki nukkuu ja itse jatkan "Call the midwife"- maratoonia.

Öitä!

Ravintola Fuku6 kommenttia:

 1. Vai sellainen hotelliyö. Ehkä joku toinen kerta sitten paremmalla tuurilla? Tuo mainitsemasi leffa on minulle ihan outo, täytyykin vähän lukaista siitä lisää. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaappa. Jos tykkää leffoista joissa "ei tapahdu mitään" muuten kuin tunnelmana ja kutkuttavana odotuksena, niin on juuri sopiva. Jos taas haluaa räiskintää ja vaarallisia tilanteita, niin sitten ehkä kannattaa miettiä jotain muuta :)

   Heinäkuussa lähdetään Teen kanssa isommalla porukalla yön yli reissuun, eli silloin siis viimeistään. Ja kyllähän tuollainen "päivä paossa" jo tekee ihmeitä!

   Poista
 2. Se siitä hyvin nukutusta yöstä... Onneksi sait rahat takaisin. Ihana kesä, se onneksi vähän piristää väsynyttäkin :)

  VastaaPoista
 3. Olet kuitenkin saanut omaa aikaa , mikä on tosi hyvä. Minäkin vinkkasin tuossa miehelle, että joskus ois ihan kiva päästä jonkun likkakaverin kans ihan vaan keskenään jonnekkin (ilman poikaa) koska harvompa sekin ottaa poikaa mukaan jos näkee kavereita tai käy jossain. Sen kommentti on aina tai usein, että no siinähän se Niklas viihtyy sinun mukana vaikka rattaissa jos haluat käydä kaverin kans torilla tai kylässä. Nii-in varmasti viihtyy, mutta ei se silti oo sama asia, kuin jos olisin vaan ihan itsekseni. Oon käynyt iltaisin (kun mies tulee töistä) lenkillä yksin. ja tekee hyvää:) Sinulla on niin mainioita nämä kuvat täällä blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä täysin eriasia onko lapsi mukana vai ei. Vaikka istuisikin tyytyväisenä rattaissa, ei sitä "peräänkatsomista" voi laittaa hyllylle siksi aikaa kun vaikka kahvittelee.

   Mitä jos vain sanoisit, että "Nyt muuten tehdään niin, että minä käyn kaverin kanssa.... ja Niklas on sinun kanssa." ? Tuollainen lyhyt aika ihan aikuisten seurassa tekee kuitenkin vain hyvää, siitähän hyötyy koko perhe kun on tyytyväinen äiti :)

   Poista