tiistai 6. toukokuuta 2014

Kun rauta on kuumaa

Mun tavoite viikon ajalta kuvata syömiset tyssäsi kyllä aika pahasti. Luulenpa, että jonkun muun kuin antiikkiluurin omistaminen auttaisi asiaa, sillä kameraa ei tule aina raahattua mukana. Kännykkää yleensä kyllä. Ja kieltämättä olisi tuntunut vähän pösilöltä mummila/ystävä yökyläreissulla räpsiä kuvat jokaisesta syödystä omenasta, keksistä ja nakista!

Pöperöinti on kuitenkin pysynyt ihan fiksulla alueella ja perjantaina kävin mukeloiden kanssa kurkistamassa uuden, läheisen kuntosalin sisään. Tuollainen 19,90€/kk rantautui meidän lähelle maaliskuun aikana ja nyt vihdoin kaverin innoittamana meni katsomaan, että miltä paikka vaikuttaa.

Sen verran kivalta näytti, että otin kortin ja irtisanouduin samalla kertaa. Tuossa kun on kahden kuukauden irtisanomisaika (hyvästi ärsyttävät vuosijäsenyydet!), joten itseni tuntien on hyvä ottaa pieniä pätkiä kerrallaan.

Otin jäsenyyden alkamaan eilisestä ja nyt olen jo pari kertaa käynyt puhisemassa ja ähisemässä testosteronin katkun keskellä. Meinasin tänää viettää välipäivän, mutta sohvalle lösähdyttyäni kasin jälkeen, avasin blogiluettelon ja eksyin lukemaan jennien postausta. Saman tein lämäytin läppärin kiinni, kiskaisin treenivaatteet niskaan ja suuntasin salille.

Nyt onkin mitä mainioin olo. Ja turkkilainen jogurtti lisukkeineen maistuu taivaalliselta kunnon rääkin päälle!

Huomenna ajattelin yrittää kuvailla sapuskoja, jos muistan raahata kameraa mukana. Pian on varmasti uuden puhelimenkin hankinta, vanha kun temppuilee alituiseen. Saa nähdä, olenko jo sen verran kypsynyt ajatukseen älypuhelimesta tässä vuosien saatossa (Tulen aina jäljessä kaiken uuden suhteen. Jopa niiden raitaverkkareiden osalta.), että voisin sellaisen hommata, vai etsinkö kaapin uumenista sen ferrarikuorilla päällystetyn 33kympin.

4 kommenttia:

 1. Hyvä Hanna siitä se lähtee pikku hiljaa ja eikä kuulosta lainkaan pahan hintaiselta se sali:) Minä oon ottanut siihen sinun antamaan haasteeseen kuvia oikeestaan aina pääruuista joten saatan pikkasen muuttaa sitä haastetta viikon ruokailuksi, kun tuntuu ettei tule koskaan otettua päivän ruokakuvia:) Mutta unohtanut en ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea kuvata nuo pääruoat! Kieltämättä vähän tökki kuvata joka aamu se halvatun kaurapuuro mehukeitolla ja raejuustolla. Tuo pääruoka- juttu voisi näyttää vähän monipuolisempaa. Taidankin kopsata sua ja ottaa työn alle kun tän päivän eka ateria unohtui kuvata ;)

   Ei tosiaan pahanhintainen ja on kyllä viimeisen päälle hyvät laitteet, joten treenauskin on mukavaa!

   Poista
 2. Kätevää kyllä kun on luuri, missä hyvä kamera! Olen itse todennut asian ja nyt en varmaan enään osaisi olla ilman. Sain siis helmikuussa 30v lahjaksi tuon samsung galaxy s4 ja olen ollut tosi tyytyväinen ja koukuttunut! Kuulostaapa hyvältä tuo sali siellä ja edullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuota koukkuun joutumista vähän pelkään. Tuon kameran puolesta olisi ihan kätevä, mutta se tietysti vaatisi, että olisi hyvä kamera. Onko tuossa sun luurissa millainen?

   Poista