torstai 1. toukokuuta 2014

Mitä tänään löytyi lautaselta 3 ja 4.

Eilisen kuvaukset ruokailujen suhteen lähti hyvin käyntiin, mutta lopahti jossakin vaiheessa. Vapun kunniaksi tuli herkuteltua, eikä sitä sitten jaksanut miettiä mitään kameraa siinä vaiheessa kun latoi sipsejä suuhunsa.

Joka tapauksessa, tekstinä ruokailut eilisen osalta näyttää suht tältä:

Normi aamupala, kolme kanatortillaa, croisantti, kaksi lonkeroa ja puolikas siideri, pussillinen sipsejä, 2dl kermaviiliä, n. kourallinen suklaarakeita ja 100 grammaa karkkeja.

Ihan hyvä välillä kiskoa napaansa kaikkea "turhaa", sillä tajusi taas miten huono oli niistä tulee. Tuon suklaan ja sipsien jälkeen pumppu rupesi hakkaamaan villisti ja oli todella "levoton" olo. Tuollaisen nykyään saan kun syön paljon rasvaa ja sokeria. Varmaan ennenkin, mutta silloin sitä eroa ei huomannut niin selvästi. (Kylkeä pisti lopun iltaa aika viheliäisesti. Olen ennenkin epäillyt, että jonkinlaista sappivaivaa saattaisi olla. Tällaisten kiskomisten jälkeen tuo kipu on myös aika tuttu kaveri).

Eilisestä johtuen motivaatio onkin noussut. Ei kaipaa tuollaista vapina/tykytys/kipuiluoloa. Tänään onkin menty sitten asteen kevyemmin:


Tuohon pitää vielä lisätä lasillinen kuplivaa, appelsiini aamupalan ja lounaan väliin, lounaalle lisäksi pannari ja muutama lihapulla ja välipalaksi pari palaa pannaria.

Huomenna alkaa sitten taas arki -hetkeksi. Lauantaina nimittäin suunnataan maalle ja ystäville yökyläilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti